Richt u volledig op uw advies

En niet op papieren rompslomp. Want naast erg lage kosten kosten bespaart Brand New Day ook tijd en moeite door de razendsnelle online pensioenadministratie, waarin mutaties direct worden verwerkt. En dat betekent niet alleen voordeel voor de werkgever, maar ook voor u. Want nu kunt u zich richten op hetgeen waarvoor u echt wordt ingehuurd: uw advies.

Maak nu een afspraak

Met een gerust hart adviseren

Wij zijn er voor u en uw klant. Dat kunnen andere aanbieders van collectief pensioen moeilijk beweren. De afgelopen jaren heeft de media voldoende aangetoond dat zij uw klanten onbehoorlijk veel hebben laten betalen. Dat is slecht voor uw klant en dus ook voor u. De succes strategie van extreem lage kosten, een uitstekend product en klanten verbazen met uitmuntende service hebben we bewezen met de oprichting van BinckBank. En herhalen we nu met Brand New Day. Juist die strategie maakt dat u Brand New Day Collectief pensioen met een gerust hart kunt adviseren. Brand New Day is een bedrijf van ouderwets rennen voor de klant. En van u. Wilt u dat ervaren? Wij werken graag met u samen. Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Geen trage, stroperige en ondermaatse administratie

Als er iets is waar u een hekel aan hebt, dan is het wel een ontevreden klant. En al helemaal als dat niet uw schuld is en u daar ook nog eens helemaal niets aan kunt doen. Gebrekkige administratie straalt af op u. Dat weten we. Daarom hebben we vele jaren ervaring in pensioenadministraties ingezet om u dit soort problemen te besparen. Bijvoorbeeld door ons product, ons administratiesysteem en onze communicatiemiddelen volledig en geautomatiseerd op elkaar af te stemmen. Tot op de seconde actuele informatie is daardoor permanent beschikbaar voor u, uw klant en zijn werknemers. Maar ook doordat we werken volgens het principe van straight through processing. Dat is snel met een minimale kans op fouten. Volledig online. En natuurlijk allemaal volledig compliant.

Voordeel voor werkgevers

Lage kosten zijn belangrijk. Door de extreem lage kosten kunnen werkgevers met Brand New Day Collectief pensioen een hoop geld besparen. Maar naast geld, besparen wij hen ook tijd en moeite door een snelle en altijd actuele pensioenadministratie.

Lees meer

Voordeel voor werknemers

Lage én duidelijke kosten waardoor werknemers veel meer pensioen opbouwen. . Zoveel mogelijk zekerheid over het pensioeninkomen. Gemakkelijk extra inleggen. En altijd inzicht in hun pensioensituatie via de persoonlijke pensioenpagina. Het Collectief pensioen met het meeste voordeel voor werknemers.

Lees meer

Brand New Day Collectief pensioen adviseren

Bent u adviseur en bent u benieuwd wat het Brand New Day Collectief pensioen voor uw klanten kan betekenen? Als u hieronder uw gegevens invult, nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.


Bedankt voor uw email.

We hebben uw bericht ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet,

Brand New Day

Er is een probleem met de verwerking het formulier.

Opnieuw invullen