Contact

We zijn u graag van dienst. Heeft u vragen of suggesties? Neem dan gerust contact op met ons.

Bel of mail ons

Schrijf ons of kom langs

Postadres

  • Postbus 12550
  • 1100 AN Amsterdam ZO

Bezoekadres

  • Hoogoorddreef 15
  • 1101 BA Amsterdam ZO

Stuur ons een e-mail

Heeft u een vraag? Stuur ons dan een e-mail. U kunt e-mailen naar:

  • bank@brandnewday.nl als u een vraag heeft over de overname van Allianz Nederland Asset Management of de overdracht van de Allianz-rekeningen.
  • klant@brandnewday.nl als u al klant bent bij Brand New Day.
  • info@brandnewday.nl als u nog geen klant bent bij Brand New Day.

Geef in de titel van uw bericht duidelijk aan waar uw vraag over gaat. Heeft u een vraag over een specifieke rekening? Vermeld dan ook uw klant- of rekeningnummer. Dan sturen wij u zo snel mogelijk een antwoord.

Route vanaf Almere en Amersfoort

Via de A9 richting Schiphol. Neem afrit 3, Kantorenpark Zuidoost (S111). Aan het einde van de afrit rechtsaf (Muntbergdreef). Bij het volgende verkeerslicht rechtsaf (Laarderhoogtweg). Deze weg maakt na 200 meter een bocht naar links (Hondsrugweg). Brand New Day is gevestigd in het Atlas-gebouw, dat zich aan het einde van deze weg aan de rechterzijde bevindt.

Route vanaf Amsterdam

Neem afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel. Aan het einde van de afrit linksaf (Burg. Stramanweg). Neem na 500 meter de afrit Duivendrecht. Aan het einde van de afrit rechtsaf (Holterbergweg). Bij het tweede verkeerslicht linksaf (Hoogoorddreef). Brand New Day is gevestigd in het Atlas-gebouw, dat zich na 200 meter aan de rechterzijde bevindt.

Route vanaf Den Haag en Haarlem

Via de A9 richting Amersfoort. Bij knooppunt Holendrecht richting Amsterdam-Zuidoost/ Amersfoort (A2/A9). Neem afrit 3, kantoren- park Zuidoost (S111). Aan het einde van de afrit rechtsaf (Muntbergdreef). Bij het tweede verkeerslicht rechtsaf (Laarderhoogtweg). Deze weg maakt na 200 meter een bocht naar links (Hondsrugweg). Brand New Day is gevestigd in het Atlas-gebouw, dat zich aan het einde van deze weg aan de rechterzijde bevindt.

Route vanaf Utrecht

Via de A2 richting Amsterdam. Bij knooppunt Holendrecht richting Amsterdam-Zuidoost/ Amersfoort (A2/A9). Neem afrit 3, kantoren- park Zuidoost (S111). Aan het einde van de afrit rechtsaf (Muntbergdreef). Bij het tweede verkeerslicht rechtsaf (Laarderhoogtweg). Deze weg maakt na 200 meter een bocht naar links (Hondsrugweg). Brand New Day is gevestigd in het Atlas-gebouw, dat zich aan het einde van deze weg aan de rechterzijde bevindt.

Wilt u geld overmaken naar uw rekening bij Brand New Day? Gebruik dan de onderstaande gegevens.

Belangrijk! Vermeld in de omschrijving altijd het nummer van uw rekening of verzekering bij Brand New Day.

Uw rekening heeft een IBAN

Heeft uw Brand New Day Spaar- of Beleggingsrekening een IBAN, bijvoorbeeld NL14BNDA0803***069? Dan kunt u direct geld overboeken vanaf uw betaalbank naar dit IBAN. Onder ‘Mijn rekeningen’ ziet u in de kolom ‘Nummer’ of uw rekening een IBAN heeft. Hier leest u hoe snel uw geld wordt belegd en hoe snel het bij verkoop weer naar uw tegenrekening wordt overgeboekt.

Uw rekening heeft géén IBAN

Maar wel een 7- of 8-cijferig nummer? (Ook dit ziet u onder ‘Mijn rekeningen’ in de kolom ‘Nummer’.) Gebruik dan deze gegevens om geld over te maken:

  • Begunstigde: Stichting Klantvermogen Brand New Day
  • Rekening (IBAN): NL49KASA0223602000
  • Omschrijving: Uw rekeningnummer